سیب گلدن دلیشز: طعم، شکوفه و برداشت
واریته سیب «گلدن دلیشز» از کجا می آید؟ چگونه آنها را رشد و برداشت می کنید؟ و بهترین راه برای نگهداری آنها چیست؟ بخوانید تا متوجه شوید!
سبد سیب بازار تهران خوش طعم طلایی رسیده برداشت شده نوع “گلدن دلیشز” یک سیب دسر کلاسیک در سراسر جهان است.
«گلدن دلیشز» (Malus domestica) یک سیب دسر کلاسیک است و به دلیل عملکرد و شیرینی بالا، یکی از محبوب ترین سیب های دنیاست.
در سالهای اخیر، دیگر گونههای سیب مقاومتر، معطر و خوشطعمتر نسبت به بیماریها مورد توجه قرار گرفتهاند. با این حال، برای باغبانهای سرگرمکننده، پرورش «گلدن دلیشز» سرگرمکنندهای است بهویژه برای کسانی که دندان شیرین دارند! نکات ضروری در مورد رشد “گلدن دلیشز” را در خانه بخوانید!
آفات و بیماری ها بسیار حساس به زخم، ویروس های مختلف، سوختگی آتش. کمتر مستعد ابتلا به کپک، پوسیدگی میوه است.
خاستگاه و تاریخچه گلدن دلیشز
اصالتاً از ویرجینیای غربی، ایالات متحده آمریکا، “گلدن دلیشز” از قرن بیستم در سراسر جهان کشت می شود. عملکرد بالا و طعم شیرین آن را در بین پرورش دهندگان و مشتریان سیب محبوب کرده است.
اگرچه امروزه کمتر رایج است، بسیاری از انواع سیب محبوب از نسل «گلدن دلیشز» هستند.
اینها عبارتند از «الستار»، «گالا» و «جوناگلد». در واقع، بیشتر انواع مدرن سیب از سال 1930 فقط از سه اجداد یا اجداد آمده اند: “گلدن دلیشز”، “کاکس اورنج” و “جاناتان”.
انواع سیب خوشمزه طلایی روی درخت
درختان سیب «گلدن دلیشز» از ایالات متحده آمریکا منشا گرفته اند [عکس: Shulevskyy Volodymyr/ Shutterstock.com]
طعم و ویژگی های سیب “گلدن دلیشز”.
درختان سیب بسیار پربار «گلدن دلیشز» نه بزرگ هستند و نه کوچک. شاخههای آویزان آنها بهطور گسترده پخش میشوند و از سیبهای متوسط تا بزرگ و سبز-زرد حمایت میکنند.
در موارد نادر، میوه ها در زیر نور خورشید کمی قرمز می شوند.
سیب های «گلدن دلیشز» وقتی زود برداشت شوند آبدار هستند و اگر دیر برداشت شوند خشک می شوند. هنگامی که به طور کامل رسیده، میوه ها به خصوص اسیدی نیستند.
آنها شیرین هستند و نت کمی از بادیان را ارائه می دهند. علاوه بر این، “گلدن دلیشز” با باز کردن به آرامی اکسید می شود، بنابراین خیلی سریع قهوه ای نمی شود.