تخمه کدو مرمری خام به دلیل ویژگی های تغذیه ای اش توجه فزاینده ای از سویی را به خود جلب کرده است این محصول مغذی و مقرون به صرفه است و از خانواده Cucurbitaceae است.
به دلیل خواص اقتصادی و سازگاری با محیط زیست در سراسر جهان می شوند در بسیاری از موارد، کدو تنبل به عنوان دارویی برای خواص ضد ضد خطری، آنتی ویروسی، ضد ویروسی و ضد ویروسی آن، به مجریان اتریش، مکزیک، اسلوونی، چین، اسپانیا و کشورهای مختلف اروپایی، آسیایی و آفریقایی می شود.
در سراسر جهان، کدو تنبل برای پوست، گوشت و دانه های آن برداشت می شود. دانه ها معمولاً در اندازه بزرگ با بالا از اسیدهای چرب چند غیراشباع و تک غیراشباع هستند. اسید لینولئیک، اسید اولئیک، اسید پالمیتیک، ، توکوفرول ها و دلتا-7-استرول ها مقدار زیادی از روغن دانه کدو را تشکیل می دهند.
در چندین دهه، چندین تحقیق بر روی مواد پوست، گوشت و دانه کدو تنبل انجام شده است تا یک طرح کوچک از اهمیت سلامتی ارائه دهد که ضد سرطان و ضد سرطان فعال آن را نشان دهد. داده است.
همه مواد غذایی به عنوان مکمل های غذایی در نظر گرفته می شوند، اگرچه اصطلاح مواد غذایی معمولاً برای توصیف کالاهایی استفاده می شود که به درستی از نظر فواید مرتبط با سلامتی در بازار ارزیابی نشده اند.
با توجه به اینکه کدو تنبل منبع خوبی از مواد مغذی است، ممکن است به عنوان یک ماده مغذی در نظر گرفته شود گزارش کردند که شکل، اندازه، طعم، رنگ و محتوای غذایی کدو تنبل دارای تنوع ژنتیکی در نقاط مختلف جهان است.
علاوه بر این، ترکیب مواد مغذی آنها بسته به منشأ و محیط کشت آنها متفاوت خواهد بود علاوه بر این، تحقیقات نشان داده است که دانه ها و گوشت کدو تنبل منابع قابل توجهی از پروتئین ها، کاروتنوئیدها، توکوفرول ها و آنتی اکسیدان ها هستند و کالری کمی دارند.