آلو خشک یا آلو به داشتن مقادیر بالایی از پلی فنول ها با اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی معروف است آنها همچنین منبع خوبی میوه خشک موز از فیبر، پتاسیم، منیزیم، فسفر، بور و آهن هستند.
نشان داده شده است که مصرف روزانه آلو خشک نشانگرهای خطر از جمله کلسترول تام، نشانگرهای التهابی و استرس اکسیداتیو را بهبود می بخشد.
تحقیقات اخیر همچنین اثربخشی میوه خشک ترد پفکی را در پیشگیری و حتی معکوس کردن از دست دادن استخوان در زنان یائسه ثابت کرده است.
آنها حتی ممکن است از استخوانهای افرادی که در معرض پرتوهای یونیزه هستند، از جمله فضانوردان، بیماران سرطانی که تحت پرتودرمانی قرار میگیرند، و کارکنان پرتودرمانی محافظت کنند.
با تسکین یبوست و احتمالاً پیشگیری از سرطان روده بزرگ این اجزا همچنین به کاهش پاسخ گلیسمی پس از غذا کمک می کنند و آلو را به میان وعده ای مناسب برای افراد مبتلا به دیابت تبدیل می کنند علاوه بر مشخصات مواد مغذی و فواید سلامتی میوه خشک شکری، پایداری آنهاست.
میوه یک غذای بسیار فاسد شدنی است و به دمای پایین و جابجایی سریع در سراسر زنجیره توزیع نیاز دارد تا به طور ایمن به دست مصرف کنندگان برسد و حداکثر فواید غذایی را حفظ کند.
حفظ طراوت و یکپارچگی میوه های تازه هم پرهزینه و هم سنگین است و همچنان باعث از دست رفتن مواد مغذی و حتی محصول قابل فروش می شود.
خشک کردن میوه خشک برای قرن ها وسیله ای پایدار برای کاهش ضایعات پس از برداشت بوده است.
تخمین زده می شود که 20 درصد از مواد فاسدشدنی جهانی خشک می شوند، امنیت غذایی و پایداری را ارتقاء می دهند و در عین حال تغذیه، افزایش ماندگاری و پایداری را افزایش می دهند و نیاز به بسته بندی حمل و نقل، وزن و حجم را کاهش می دهند.
- منابع:
- تبلیغات: