نقش شکر سفید در روند بهبود سرطان خون!!

در این مقاله، تفاوت‌های موجود در انواع مختلف قند و نقش شکر سفید در سرطان را بررسی خواهیم کرد. موضوعات عبارتند از:

قندهای تصفیه شده و حبه قند خرما در مقابل قندهای طبیعی
شکر تصفیه شده چیست و چه غذاهایی شامل آن می شود؟
شکر طبیعی چیست و چه مواد غذایی شامل آن می شود؟
آیا شیرین کننده های مصنوعی انتخاب بهتری هستند؟
آیا متابولیسم شما مهم است؟
چرا قند زیاد برای شما مضر است؟
آیا ارتباطی با سرطان وجود دارد؟
اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد حمایت تغذیه ای یا سایر خدمات مراقبت یکپارچه ای هستید که ما به بیماران سرطانی در CTCA® ارائه می دهیم، یا اگر نظر دومی در مورد طرح تشخیص و درمان سرطان خود می خواهید، با ما تماس بگیرید یا با یکی از اعضای ما به صورت آنلاین چت کنید.

شکر سفید

شکر، در همه اشکال، یک کربوهیدرات ساده است که بدن آن را به گلوکز تبدیل کرده و برای انرژی استفاده می کند. اما تأثیر آن بر بدن و سلامت کلی شما بستگی به این دارد که آیا شما غذا می‌خورید:

طبیعی: به طور طبیعی در میوه ها و سایر غذاها وجود دارد

تصفیه شده: فرآوری شده به طوری که بتوان آنها را راحت تر بسته بندی کرد یا به غذاها و نوشیدنی ها اضافه کرد

شکر تصفیه شده چیست و چه غذاهایی شامل آن می شود؟

شکر تصفیه شده از منابع گیاهی مانند نیشکر یا چغندر به دست می آید.

گیاهان برداشت شده تمیز و پخته می شوند و شیره های شیرین استخراج می شوند.

مایع بیشتر پردازش می شود تا زمانی که مایع کریستالیزه شود.

کریستال ها چرخانده می شوند تا مایع را خارج کنند که به ملاس تبدیل می شود و کریستال های شکر خشک شده را پشت سر می گذارد.

قندهای طبیعی در میوه ها به عنوان فروکتوز و در محصولات لبنی به عنوان لاکتوز یافت می شوند.

بسیاری از متخصصان تغذیه مصرف روزانه 6 تا 9 وعده نصف فنجان میوه و سبزیجات را توصیه می کنند.