لوبیا چشم بلبلی چقدر سالم است؟
مانند همه حبوبات، لوبیا چشم بلبلی ریز بخش زیادی از پروتئین و فیبر گیاهی دارند.
مناسب برای هر کسی که دوست دارد سیر خود را بخورد و نمیخواهد وزن اضافه کند! علاوه بر این، لوبیا قرمز بسیار کم چربی است. با حدود 150 میلی گرم منیزیم در هر 100 گرم، لوبیا قرمز خشک شده ارزش افزوده واقعی برای اعصاب قوی و ماهیچه های سالم دارد.
نسخه قوطی نیز با 63 میلی گرم قابل توجه است. مانند همه حبوبات، لوبیا چشم بلبلی با این مشخصات نیز به عنوان یک تامین کننده مواد مغذی عالی است، به ویژه برای گیاهخواران و وگان ها.
اگر حبوبات را به خوبی تحمل نمی کنید و به راحتی دچار نفخ می شوید، ادویه مناسب به شما کمک می کند: لوبیا چشم بلبلی را با کمی زیره، زیره، رازیانه یا انیسون مزه دار کنید. این کار باعث می شود که آنها قابل هضم تر شوند.
شما می توانید لوبیا را به صورت خشک (فله یا بسته بندی شده) یا کنسرو خریداری کنید.
در حالی که هر فروشگاه و سوپرمارکت تخفیف دار دارای کالاهای کنسرو شده است، احتمال بیشتری وجود دارد که لوبیا خشک شده را در فروشگاه های مواد غذایی ارگانیک و سالم پیدا کنید.
ذخیره سازی
لوبیا خشک شده برای مدت زمان طولانی در مکانی در بسته، تاریک و خشک نگهداری می شود. کنسرو لوبیا قرمز تقریباً برای مدت نامحدودی خوراکی باقی می ماند.
آماده سازی
کنسرو لوبیا بلبلی سریعترین آماده سازی است: به سادگی آن را در آبکش ریخته و به مدت کوتاهی بشویید تا مایع لزج از بین برود. سپس خوب آبکش کنید – همین. لوبیا چشم بلبلی خشک شده به کمی تلاش بیشتری نیاز دارد زیرا باید خیس شود.
بهتر است لوبیا را قبل از خواب در یک کاسه بریزید و بگذارید یک شب در آب فراوان خیس بخورد. قبل از آماده سازی آب خیسانده را دور بریزید و سپس روی لوبیا را با آب تازه پر کنید.
به عنوان یک قاعده کلی، لوبیا چشم بلبلی پس از 12 ساعت خیساندن، بسته به اندازه و سن، حدود 45 تا 60 دقیقه برای پخت نیاز دارد. اگر از زودپز استفاده می کنید، زمان تقریباً به نصف کاهش می یابد.