از آنجایی که یک قسمت از میوه خشک کیوی باید برای یک دست مناسب باشد که تقریباً معادل 20 گرم میوه است بخش این محصولات تا 21 درصد را برای این ماده مغذی پوشش می دهد.
رز هیپ و نونی نیز سرشار از منیزیم بودند که 207 میلیگرم در 100 گرم و 251 میلیگرم در 100 گرم منیزیم ارائه میکردند که با 13 درصد برای منیزیم در بخش 20 گرم مطابقت داشت.
یک منبع ارزشمند منیزیم گوجی بری و فیسالیس بود که 126 تا 140 میلی گرم منیزیم در 100 گرم داشت.
محتوای مواد معدنی میوه خشک انبه موجود در گوجی بری تحت مطالعه حاضر با ترکیب معدنی آن منتشر شده توسط برتولدی و همکارانش که گوجی توت های ایتالیایی و آسیایی را مقایسه کردند، قابل مقایسه بود.
محتوای منیزیم در هفت نمونه ایتالیایی بین 72 تا 267 میلیگرم در 100 گرم بود، در حالی که در شانزده نمونه آسیایی کمی کمتر بود.
78 تا 161 میلیگرم در 100 گرم محتوای آهن (آهن) در محصولات میوه خشک هفت میوه مورد تجزیه و تحلیل در محدوده وسیعی از 1 میلی گرم (چوچک) و 58 میلی گرم در 100 گرم (خولان دریایی) بود.
خولان دریایی همچنین دارای کمترین میزان تانن و محتوای متوسط بود که می تواند دسترسی آهن را بیشتر بهبود بخشد.
همچنین بربری (24.4 میلی گرم در 100 گرم) و هاریتاکی (14.3 میلی گرم در 100 گرم) سرشار از آهن بود. بخشی از این میوهها میتواند بین 20 تا 83 درصد برای آهن داشته باشد،
اما، همانطور که در بالا ذکر شد، محتوای بالای مواد ضد مغذی مانند فیبر رژیمی و تاننهای موجود در هاریتاکی میلی گرم در روز. رز هیپ و نونیمی توانند فراهمی زیستی مواد معدنی را محدود کنند.
باید تاکید کرد که هاریتاکی و نونی بیشتر شبیه آجیل بودند تا میوه خشک حبه ای ایرانی، بنابراین فقط به عنوان پودر برای استفاده در فرمولاسیون مواد غذایی مناسب هستند.