بابکا یک نان سنتی 1401 است که صدها سال است که وجود دارد اما در چند سال اخیر در استرالیا و سراسر جهان بسیار محبوب شده است.
بنابراین، این همه هیاهو چیست و از کجا آمده است؟
بیایید به دنیای خوشمزه بابکا شیرجه بزنیم.
بابکا در اوایل قرن نوزدهم در جوامع یهودی اروپای شرقی شکل گرفت.
تصور می شود که نام بخشی از نان، قسمتی کیک، از یک کیک محبوب عید پاک که در لهستان ساخته می شود به نام “بابا” گرفته شده است که در زبان لهستانی به معنای “مادربزرگ” است.
بابکای اولیه اروپای شرقی با بابکای که امروز می شناسیم متفاوت به نظر می رسید.
آن را در یک تابه بلند و بالدار که شبیه دامن مادربزرگ بود پخته بودند.
بابکا با خمیری درست می شود که شبیه خمیری است که برای تهیه کروسان استفاده می شود.
خمیر را با انواع پرکننده های شیرین مانند دارچین، شکلات و میوه پخش می کنند. سپس خمیر را بافته میکنیم و روی آن شربت شکر میریزیم.
در اواخر قرن نوزدهم، مهاجران از اروپا بابکا را با خود به ایالات متحده بردند، جایی که در نانواییهای یهودی تبدیل به یکی از وسایل ثابت شد.
تا قرن بیستم بود که خارج از جوامع سنتی یهودیان و اروپای شرقی که در آنجا سرچشمه گرفت شناخته شد.
دستور اولیه برای افزودن مواد پرکننده غیر سنتی مانند نوتلا بهینه شد و در نانوایی های سبک اروپایی در ایالات متحده محبوبیت پیدا کرد.
بابکا در سال 1994 زمانی که در قسمتی از سینفلد به نام “مهمانی شام” ظاهر شد، به جریان اصلی رسید، اما در سال 2013 زمانی که یک نانوایی محبوب اسرائیلی به نام “Bads Bakery” در نیویورک افتتاح شد و بابکا را می فروخت، واقعاً اوج گرفت.
نانوایی بابکای آنها را نزد تأثیرگذاران غذا در نیویورک برد و از آنها خواست آن را امتحان کنند.
مجله نیویورک آن را بهترین بابکا در شهر میدانست و Breads Bakery از فروش چند ده بابکا در روز به هزاران بابکا در روز تبدیل شد.
در همان زمان اینستاگرام در حال افزایش محبوبیت بود و رسانه ای عالی برای نمایش زیبایی بابکا فراهم کرد. بابکا با لایه های خوش طعم شکلات و میوه، در عکس ها عالی به نظر می رسید و این زیبایی شناسی دلپذیر باعث شد که آن را به یکی از محبوب ترین رسانه های اجتماعی در سراسر جهان تبدیل کند.
امروزه تعداد بی نهایت تنوع و دستور العمل برای بابکا وجود دارد، از پر کردن شیرین گرفته تا طعم های خوش طعم مانند پنیر بز، بیکن، پیاز کاراملی و سیب زمینی شیرین.
درست کردن بابکای خودتان میتواند فرآیندی زمانبر باشد، اما اگر زمان صرف کنید، یک غذای خانگی خاص ایجاد میکنید که مطمئناً مورد توجه خانواده و دوستان خواهد بود.