توسعه صنعتی: ما صنعت پلاستیک را از نزدیک رصد می کنیم، اما تخلفات را رصد می کنیم
او توصیه کرد ظروف یکبار مصرف کریستالی را فقط با مواد شوینده ملایم مانند آب و صابون بشویید، زیرا مواد شوینده خشن به خروج مواد شیمیایی از پلاستیک در مواد غذایی کمک می کنند.
وی از مصرف کنندگان خواست پلاستیک های ایمن برای نگهداری مواد غذایی را شناسایی کنند و برای نگهداری مواد غذایی از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف شماره 1، 2، 4 و 5 یا آنچه روی آن لیوان و چنگال نقاشی شده است استفاده کنند.
به گفته شامیه، استفاده از ظروف نگهداری شیشه ای توصیه می شود، زیرا ظروف پلاستیکی می توانند مواد شیمیایی مضر را در مدت زمان طولانی استفاده کنند.
مهمترین مشکل استفاده از ظروف پلاستیکی، ناآگاهی مصرف کنندگان از انواع و مناسب بودن آنها برای استفاده در غذاهاست، لذا این امر مستلزم مداخله مسئولین ذیربط جهت آموزش آنها و فعال سازی کنترل پدیده نصب ظروف بر روی درب مغازه ها به دلیل خطرات فراوانی که برای سلامتی شهروندان دارد.
سالانه حدود 22.7 میلیارد ظروف پلاستیکی با میانگین سالانه حدود 180 ظروف برای هر نفر در ژاپن حمل می شود. در عین حال، تقریباً 85 درصد از آن بازیافت می شود که یکی از بالاترین نرخ ها در جهان است.
بطریهای PET برای اولین بار در سال 1982 در ژاپن مجاز به استفاده از نوشابه شدند. صنعت نوشابه در ابتدا ممنوعیت داوطلبانه استفاده از بطری های پلی کربنات برای نوشیدنی های کوچکتر از یک لیتر را به دلیل نگرانی در مورد افزایش زباله و ضایعات اتخاذ کرد، اما این ممنوعیت در سال 1996 برداشته شد و باعث استفاده گسترده از بطری های پلاستیکی شد.
بر اساس گزارش شورای بازیافت بسته بندی پلاستیکی، محموله های بطری های پلاستیکی در سال مالی 2017 در مجموع 22.7 میلیارد ظروف بوده است که به طور متوسط 180 ظروف برای هر نفر در ژاپن است.