لوبیا قرمز به شکل کلیوی در اشکال و اندازههای مختلف یافت میشود و بسته به نوع آن میتواند گردتر (گردشکل) یا بلندتر (شکل بلند) با دانههای بزرگتر و کوچکتر باشد.
در آخرین 10 می 2018، به نمایشگاه APAS در سائوپائولو رفتم، در آنجا از غرفه شرکت CALDO BOM که واحد صنعتی آن در شهر کوریتیبا، ایالت پارانا واقع شده است، بازدید کردم.
خوزه رناتو و روزانگلا، مدیران تجاری در CALDO BOM در منطقه جنوب شرقی، از من بسیار استقبال کردند. علاوه بر اطلاع از کل خط تولید، یک کیت با انواع حبوبات فروخته شده توسط این شرکت قابل توجه، پویا و برنده جایزه دریافت کردم.
در بین حبوبات، ظرفی با نوع RED تهیه کردم که با توجه به اینکه محصول CALDO BOM از نتیجه به دست آمده در پس از پخت کاملا راضی بودم، این مقاله را منتشر کردم.
لوبیا با کیفیت عالی و سودآوری عالی در پایان فرآیند پخت.
لوبیا را می توان در انواع غذاها استفاده کرد. اما آیا این حبوبات کوچک می تواند خیلی بیشتر از این کار انجام دهد؟ لوبیا قرمز با رنگ قرمز چشمگیر خود می تواند در انواع غذاها مانند سالاد، سوپ و خورش استفاده شود.
لوبیا قرمز سرشار از پروتئین، فیبر محلول و نامحلول، فولات (ویتامین B9)، منیزیم، پتاسیم و بسیاری دیگر از بلوکهای ساختمانی ضروری برای سلامتی است، لوبیا چشم بلبلی واقعاً در دسته مواد غذایی فوقالعاده قرار میگیرد.
مصرف لوبیا چشم بلبلی دقیقا چه فوایدی دارد؟
در نشریه معروف Seven Countries Study، محققان به ارتباط مرتبط در مصرف گروه های غذایی خاص و مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی در طی بیش از 25 سال نگاه کردند.
در این مطالعه بیش از 12700 مرد میانسال از 16 کشور مختلف شرکت داشتند. نتیجه گیری محققان این بود که مصرف بیشتر سبزیجات خطر حمله قلبی را تا بیش از 80 درصد کاهش می دهد.
این یافته کاملاً غافلگیرکننده نیست، زیرا حبوبات، مانند لوبیا، سرشار از فولات و فیبر هستند، که هر دو نقش موثری در سلامت قلب و عروق دارند. فقط 1 فنجان لوبیا قرمز پخته شده می تواند 1/3 از نیاز روزانه فولات شما را تامین کند.
کمبود فولات با افزایش خطر بیماری قلبی، عوارض عروق کرونر و سکته مغزی مرتبط است. ویتامین B9 همچنین به از بین بردن هموسیستئین، یک ماده سمی که می تواند باعث آسیب شدید شریانی شود، کمک می کند.
فیبر محلول در لوبیا با تشکیل یک ماده ژل مانند در مجرای روده به سلامت قلب کمک می کند. این ژل به نوبه خود به صفرا که حاوی کلسترول است متصل می شود و در نهایت آن را از بدن خارج می کند.