مارک های زیر پوستی وجود دارد: درجه های A، B، C. همه آنها برای بسته بندی دستی محصولات غذایی مختلف در خطوط اتوماتیک در نظر گرفته شده اند.
کاغذ روغنی کیک یزدی درجه D به عنوان پایه برای بسته بندی چند لایه استفاده می شود. پوست مخصوص برند M برای بسته بندی انواع وسایل پزشکی طراحی شده است.
حوزه سنتی استفاده از پوسته سبزیجات بسته بندی مارگارین، کره، محصولات پنیر دلمه، فرآورده های گوشتی نیمه تمام، شیرینی و شیرینی است.
کره و مارگارین مانند اکثر محصولات لبنی حاوی چربی و آب هستند و بنابراین به راحتی قابل نفوذ و آلوده هستند.
برای چنین محصولاتی، پوست به سادگی ضروری است، زیرا یک محافظ قابل اعتماد است، محصولات را برای مدت طولانی تازه و تمیز نگه می دارد.
کاغذ پوست به عنوان یک ماده بسته بندی برای صنایع غذایی و پذیرایی عمومی، دارای خواص ضروری مصرف کننده زیر است: بی بو. کشسان؛ در درز تا می شود؛ گرما، رطوبت و هوابندی؛ مقاوم در برابر درجه حرارت بالا؛ گرد و غبار ایجاد نمی کند؛ دارای pH خنثی است.
علاوه بر این، پوست به طور گسترده در صنعت نساجی، در صنایع هوایی، مبلمان و پزشکی استفاده می شود.
در اینجا، کاربرد موفقیت آمیز آن به دلیل ویژگی هایی از مواد مانند: مقاومت در برابر دمای بالا، آنتی استاتیک، مقاومت در برابر سایش و کشش، ثابت شدن روی چسب، مقاومت در برابر نورد و رفلکس، بازیافت آسان تضمین می شود.
تا به امروز، کارخانه کاغذ ترویتسک تنها شرکتی در روسیه و کشورهای مستقل مشترک المنافع است که با استفاده از تجهیزات مدرن پوسته سبزیجات و بسته بندی جهانی را برای محصولات حاوی چربی و رطوبت تولید می کند. متخصصان OAO “کارخانه کاغذ ترویتسک” همراه با علمی