خوردن بادام بو داده راز جوان ماندن ورزشکار اروپایی

بادام بو داده از آجیل های درختی است که در سراسر جهان محبوبیت دارد. در هند به آن بادام معروف است بادام را از آجیل می دانند. اما یک دانه است. در هند از بادام/بادام برای تهیه دسر استفاده می شود اما کاربردها و فواید آن برای سلامتی محدود نیستند.

بادام طیف گسترده ای از فواید سلامتی را ارائه می دهد. آنها مملو از مواد مغذی هستند کلسترول LDL به عنوان کلسترول بد نیز شناخته می شود زیرا می تواند برای قلب مشکلاتی ایجاد کند اگر در رگ های قلب جمع شود، می تواند باعث سکته شود.

بر اساس تحقیقات مختلف، بادام می تواند منجر به کاهش سطح کلسترول LDL شود مصرف یک مشت بادام به صورت منظم می تواند موثر باشد.

برای سلامت قلب مفید است وقتی بادام به طور منظم مصرف شود برای قلب مفید است. همانطور که در بالا ذکر شد، می تواند سطح کلسترول LDL را کاهش دهد.

به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی موجود در بادام، فشار خون و جریان خون بهبود می یابد اینها به طور مستقیم به بهبود سلامت قلب کمک می کنند.

این یکی از دلایلی است که رژیم مدیترانه ای انواع مغزها را در غذاهای خود گنجانده است اعتقاد بر این است که بادام حاوی سطح بالایی از ویتامین E است.

ویتامین E یک ترکیب آنتی اکسیدانی است که از سلول های موجود در بدن در برابر سمیت محافظت می کند وقتی ویتامین E به مقدار کافی مصرف شود، احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

بادام حاوی پروتئین است. آنها همچنین سرشار از فیبر هستند این خواص بادام شامل سطوح پایین کربوهیدرات است و می تواند فرد را سیر نگه دارد.

این به طور غیر مستقیم می تواند میزان مصرف را کنترل کند و به تنظیم وزن بدن فرد کمک کند برای سلامت چشم مفید است و مردم جهان بر این باورند که سبزیجاتی مانند هویج برای سلامت چشم مفید هستند.

به طور مشابه، بادام دارای مقادیر زیادی ویتامین E است که برای چشم مفید است محتوای آنتی اکسیدانی موجود در بادام از ایجاد تغییرات غیرعادی مختلف در عدسی جلوگیری می کند.