شیر شکلات برای شما مفید است یا مضر؟
شکلات نانی است که معمولاً با کاکائو و شکر طعم دار می شود.
اگرچه انواع غیر لبنی وجود دارد، این مقاله بر روی شیر شکلاتی ساخته شده با شیر گاو تمرکز دارد.
اغلب به عنوان یک راه عالی برای ریکاوری پس از تمرین و جایگزینی خوب برای شیر گاو معمولی در هنگام تلاش برای افزایش مصرف کلسیم و ویتامین D کودکان تبلیغ می شود.
با این حال، بسیاری از مردم تعجب می کنند که آیا محتوای قند بالای شیر شیرین ارزش غذایی آن را تحت الشعاع قرار می دهد؟
این مقاله به بررسی این موضوع می پردازد که آیا شیر شکلات برای سلامتی مفید است یا بد.
سرشار از مواد مغذی
شیر شکلات معمولاً از مخلوط کردن شیر گاو با کاکائو و شیرین کننده هایی مانند شکر یا شربت ذرت با فروکتوز بالا تهیه می شود.
نسبت به شیر شیرین نشده از نظر کربوهیدرات و کالری غنی تر است اما در غیر این صورت دارای سطوح مشابهی از مواد مغذی است.
بسته به نوع، 1 فنجان (240 میلی لیتر) شیر شکلات (منبع معتبر 1):
فسفر: 25 درصد از RDI
شیر شکلات همچنین حاوی مقادیر کمتری روی، سلنیوم، ید، منیزیم و ویتامین های A، B1، B6، B12 است.
شیر یک پروتئین کامل در نظر گرفته می شود – به این معنی که تمام 9 اسید آمینه ضروری بدن شما را تامین می کند.
شیر همچنین سرشار از اسید لینولئیک مزدوج (CLA)، نوعی چربی امگا 6 است که در گوشت و لبنیات، به ویژه حیواناتی که با علف تغذیه میشوند، یافت میشود.
برخی از مطالعات نشان می دهد که CLA ممکن است مزایای کاهش وزن کمی ارائه دهد.
از طرف دیگر، به دلیل شیرین بودن شیر شکلات، 1.5 تا 2 برابر بیشتر از شیر گاو شیرین نشده قند دارد (منبع مورد اعتماد 1).
اکثر مقامات بهداشتی توصیه می کنند قندهای اضافه شده را به کمتر از 5 تا 10 درصد کالری دریافتی روزانه خود محدود کنید – یا کمتر از 10 قاشق چایخوری شکر اضافه شده در روز برای بزرگسالان متوسط.
یک فنجان (240 میلی لیتر) شیر شکلات می تواند تا 3 قاشق چایخوری شکر اضافه شده داشته باشد. بنابراین نوشیدن بیش از حد می تواند به راحتی باعث شود که شما از این توصیه تجاوز کنید.