برنج برای مرغ تخمگذار و نیز بررسی گزینه های سالم برنج توسط ونسا کاسرس، اخبار انجمن قلب آمریکا انجام شد.
باور کنید یا نه، هزاران نوع برنج با رنگ هایی مانند مشکی، بنفش، قرمز و غیره وجود دارد.
البته نوع برنجی که بیشتر ما بهتر می شناسیم برنج سفید است.
شاید شنیده باشید که برخی می گویند برنج مغذی نیست یا باعث افزایش وزن می شود.
اما آیا این غذای ارزان قیمت که برای بیش از نیمی از جمعیت جهان یک کالای اساسی است واقعاً بد است؟
برای بررسی بحث سلامت برنج، اجازه دهید از انواع و رنگ ها شروع کنیم. بافت، طعم و تغذیه هر نوع برنج کمی متفاوت است.
برنج به عنوان دانه کوتاه، متوسط یا بلند طبقه بندی می شود. برنج دانه کوتاه نوعی است که در سوشی استفاده می شود و بافتی جویدنی دارد.
برنج با دانه متوسط، مانند برنج آربوریو و والنسیا، نسبت به برنج دانه بلند، نرم تر است و راحت تر می چسبد. انواع دانه بلند مانند برنج باسماتی، قهوه ای و یاسمن، پس از پختن جدا و پف دار باقی می مانند.
سپس رنگ های مختلف وجود دارد، اگرچه برنج سفید و برنج قهوه ای (قهوه ای) رایج ترین در ایالات متحده هستند.
نیکی نیس، متخصص تغذیه در ناحیه مدرسه مستقل شمال غربی در جاستین، تگزاس گفت: برنج قهوه ای به عنوان یک غلات کامل در نظر گرفته می شود زیرا دارای سه جزء دانه است: سبوس، آندوسپرم و جوانه.
در مقابل، برنج سفید سبوس و جوانه را حذف می کند و تنها آندوسپرم باقی می ماند که سالم تر است.
غلات کامل مانند برنج قهوه ای سالم تر از غلات فرآوری شده هستند. آنها حاوی فیبر بیشتری هستند که به ما کمک می کند سریعتر احساس سیری کنیم و سیستم گوارشی را به خوبی کار کند. در واقع، دستورالعمل های غذایی فدرال مصرف حداقل 3 اونس غلات کامل در روز را توصیه می کند.