فواید بادام در دوران بارداری چگونه می تواند باشد. در پاراگراف های بعدی، مزایای اصلی بادام در دوران بارداری را توضیح خواهیم داد و علم در مورد این موضوع چه می گوید.
کودکی که مشتی بادام در دست دارد.
1. بادام سنگی ایرانی در دوران بارداری باعث بهبود کیفیت رژیم غذایی می شود.
بادام (و به طور کلی آجیل) غذاهای بسیار مغذی هستند. در این مورد، آنها مقدار خوبی از چربی های تک غیراشباع، فیبر، پروتئین، مواد معدنی (کلسیم، آهن، روی یا پتاسیم) و ویتامین E را فراهم می کنند.
به همین دلیل، اضافه کردن آنها به رژیم غذایی در دوران بارداری ایده بسیار خوبی است زیرا به پوشش نیاز برخی از این مواد مغذی کمک می کند.
اگر بادام در صبحانه یا میان وعدهها به جای جایگزینهای کمتر سالم (شیرینیها، غلات شیرین، کلوچهها، میانوعدههای نمکی و غیره) استفاده شود، قابل توجهتر است.
2. دریافت انرژی و پروتئین
در دوران بارداری، نیاز به بسیاری از مواد مغذی برای رفع نیازهای مادر و نوزاد افزایش می یابد. دو مورد از اینها انرژی و پروتئین هستند.
بادام از این نظر غذایی است که می تواند به رفع هر دو نیاز کمک کند. از یک طرف، تعداد انگشت شماری از آنها می توانند کالری اضافی را بدون حجم زیاد و بدون نیاز به خوردن مقادیر زیاد، تامین کنند.
همچنین، اگرچه آنها منبع برجسته پروتئین نیستند، اما حاوی بخش خوبی هستند که به بهبود و افزایش کل سهم لازم کمک می کند.
ثابت شده است که این عناصر برای رشد و رشد بافت ها، هم مادر و هم جنین ضروری هستند.
3. خطر بروز مشکلات در رشد مغز را کاهش می دهند.
بادام از نظر ریزمغذی ها به دلیل محتوای اسید فولیک خود متمایز است.
عنصر برای جلوگیری از بروز مشکلاتی در رشد طناب نخاعی نوزاد مانند اسپینا بیفیدا ضروری است.
این در یک مطالعه منتشر شده در مجله بیوشیمی تغذیه بیان شده است که مکمل های منظم با این ویتامین را توصیه می کند.